Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Restaurering og rehabilitering

Restaurering

Geir Roger Bjørn utfører fasaderestaurering av gamle og fredede/verneverdige bygninger. Dette er noe vi har lang erfaring innen, og noe vi gjør med mye fagstolthet.

At restaurering foregår på riktig måte, er svært viktig. Uerstattelige verdier kan gå tapt dersom man ikke vet hva man har med å gjøre, eller hvordan man skal behandle bygningen.

Rehabilitering

Geir Roger Bjørn utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Legging av gulv

Geir Roger Bjørn utfører maling, pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette.

Utskiftning av vinduer

Har du en dugget/punktert rute? Geir Roger Bjørn skifter punkterte og knuste ruter, rimelig og effektivt.

Utskiftning av dører

Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, vil man få en verdiøkning på boligen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Utskiftning av kledning

Geir Roger Bjørn skifter utvendig kledning for deg, og setter utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Utskiftning av tak

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje.

Våtromsrehabilitering

Geir Roger Bjørn tilbyr rehabilitering av bad og andre våtrom. Vi monterer hele badet – og flislegger ønskede overflater.

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Geir Roger Bjørn